jag gör en fuling!

idag fyller fina vännen M år men hennes sjal är långt ifrån klar. Jag slår helt enkelt in stickorna och nystanet och alltihop, ger henne presenten och tar tillbaks innehållet igen! Så tycker jag nog man kan göra med sin bästa vän, hon kommer förstå!

för att återfå sticklusten så har jag börjat på ett par fingervantar i Fabel.... Ja, det är samma garn som koftan jag började på förut. orkar inte fixa klart den så garnet kommer nog bli en herrejösses massa vantar och sockar! vilken tur att jag gillar grönt! Vantarna går fortfort att sticka och det är superkul och enkelt!!!!




Det går ont.

Eller egentligen går det nog inte ont...det går liksom inte alls. Jag stickar på en fin Birch i fint mörkblått merinosilke till en fin vän. Jag kan mönstret utantill och det blir bra och fint hela tiden, men jag vill inte sticka. Fina vännen fyller år om 7 dagar och det känns STRESSIGT. Speciellt när jag helst av allt vill börja på en grön mysig mössa till MIG. jag fryser om huvudet. Just nu vill jag bara skapa fina små saker somgår fortfort och blir färdigt... inte precis receptet på en stor sjal. MEN DEN MÅSTE BLI KLAR!!! och den kommer ju bli jättefin också!

IDAG ska jag börja rida igen! Faktiskt Fina Vännen ovan som fixat en häst i sitt stall. Det blir så skoj för mig, men sambon är inte så road. Det skiter jag faktiskt i. JAG BESTÄMMER SJÄLV HAHAHA!!!

RSS 2.0