det hänger på stickorna...

Nu har jag tagit lite bilder på allt möjligt som hänger på stickorna....
Börjar med mössan men fjärilsmönster...den är minst sagt smurffärgad och riktigt snygg! Dock lite för stor för mitt huvud, men jag får väl ge bort den. Det var för övrigt ett mycket lätt mönster som gick snabbt. Garnet är Järbo Raggi på trästickor storlek 4.



Chevalier Mittens måste man visst ha ett par av har jag förstått, så i nuläget ser projektet ut såhär. mönstret är lätt och roligt att sticka, men jag är inte så nöjd med valet av garn. Järbo Gästrike 2-trådigt är annars en favorit, men jag skulle velat ha lite glansigare garn till den här vanten. Oavsett vilket så kommer de bli välanvända! Stickorna är bambustickor strl 3.



Nya fingervantar i Drops Fabel. Den här färgen är fantastisk! Ser ut som eld på händerna och det kan man ju inte tacka nej till...Freestylar lite på storlekarna, fingrarna blir "lagom" långa utan att jag brytt mig om att mäta. FortFortFort går det att sticka! Stickorna är Bambustickor strl 2.



Här är min ena långstrumpa i rester av tre olika nystan Austermann step. Som ni ser på bilden är det mkt grönt i alla nystanen så övergångarna blir inte så tydliga! Jag är mkt nöjd! Socka nr 2 har bara resåren kvar men det var så jobbigt att ta på den att jag fotade enbent idag! Som ni kanske redan förstått är den stickad från tån och upp...Bambustickor strl.2


Tro inte att det här är allt som finns i garnlådan! Jag orkade bara inte fota alla UFOn...man blir så stressad då!


RSS 2.0