Lite Bilder

446856-6446856-5446856-4

Nu äntligen har jag lite att visa! Det ni ser på bilderna är min gröna candle flame, det nya ljusblå Kauni lace och det sektionsfärgade effektgarnet också från kauni!  Sambons sockar fick tyvärr inte vara med, dom kanske kommer i ett annat inlägg!

Mera garn!

Igår fick jag garn från garnkorgen! En kon med 260g effektgarn från Kauni och två nystan ljusblått Kauni Lace! En Clapotisvariant kommer det nog bli av effektgarnet. I eftermiddag måste jag springa och köpa mer garn till min Candle Flame och till ett par vantar som vantlösa vännen M verkligen behöver!

Bilderna ja...dom dröjer lite till...irriterande.

Förresten så börjar min hundkurs nästa vecka och det kommer bli hur kul som helst!

Det går framåt!

Nu har jag börjat om med min fina Candle Flame! stickor 3,5 blev lagom så nu är jag nöjd! Bilderna lyser med sin frånvaro pga min förbaskade kamerasladd, men jag ska lösa det snarast för en blogg utan bilder är ju ganska trist.

Sambons nya raggsockar är inne på refrängen och det blir skönt att få dom klara. Jag börjar alltid på ett par sockar som känns dödstråkiga, men fina och användbara är kanske det viktigaste...iallafall för sambon. Har varit snäll mot honom ett tag nu för han har fått både mössa, vantar och sockar senaste månaden! Dags att göra lite saker till bara mig nu!

Nu ska jag ta en fin underbar promenad i det fina underbara vädret med min fina underbara PUDEL!!!

skoj!

Jag har fått en kommentar om min mössa! Kul att någon gillar den!

Repade upp min fina Candle Flame. Den blev lite väl tät så jag ska börja om på större sticka bara!

Candle Flame och hundtäcke

Har börjat på en grön Candle Flame. Den blir bättre och bättre! jag älskar mönstret men är inte säker på färgen (även om den är grön) så det lutar väl att ge bort den nån gång. kul stickning och inte ens svårt!

Igår dök jag ner i garnkassarna och rensade ut lite gamla raggsocksrestgarn. Det resulterade i ett gulligt täcke till den lilla pudeln!

bilder blir det en annan dag!

Antagit utmaningen

Jag har antaget en utmaning från http://kidassticksida.blogg.se/ . De första tre som kommenterar denna blogg kommer att få en gåva från mig, som jag själv har gjort, nån gång de närmaste 365 dagarna, under förutsättning att de lovar ANTA UTMANINGEN  i sin blogg.

mössa på gång

mössa på gång

Sockar från tån och upp

Sockar från tån och upp

Lite bilder

Så här ser mössan och sockarna ut. Gillar det där gröna Raggigarnet. mysig skogsfärg som passade fint till en "mossmössa".

Sköna sockar!

Fortfarande inga bilder på dom nya sköna sockarna med ganska kort skaft. Kamerasladden har gått sönder och jag har ingen minneskortsläsare i min dator. Sambons dator har dock en sån så jag ska lägga upp bilder imorgon!

Nya projektet är en mosstickad grön mössa till mig själv. Bilder på den kommer också imorgon. Hoppas att jag hinner sticka färdigt den ikväll!

Det är så härligt att sticka igen!

skönt att bara vara

Jag har tagit ett kort studieuppehåll! Myckat skönt och ett bra beslut! Jag har ägnat dagen åt att leka och mysa massor med Pippi och stickat färdigt min "runt på rundstickan-halsduken" den blev skön och lagom "mycket". Har fixat hälen på den första sockan i paret "från tån och upp". Gråa och fina blir dom! Bilder kommer senare!

Första inlägget

En ny blogg igen. Tänkte lägga upp lite stickade alster här senare.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0